Uz Punto Classic klima na poklon

Bez autora
May 26 2010

Kompanija FIAT automobili Srbija odlučila je da kupcima vozila PUNTO Classic koji se proizvodi u Kragujevcu, ponudi novi popust - klima uređaj na poklon. Cena svih modela (bez obzira na tip motora BENZ, DIZEL, LPG) sa paketom opreme koji sadrže klimu je niža za 600 evra, što je vrednost klima uređaja.Uz subvenciju Vlade Republike Srbije od 1000 evra (zamena staro za novo) i mogućnosti kreditiranja od 4,5 posto bez učešća i depozita, "puntić" nikada jeftiniji. Akcija traje do 1. jula.

Uz Punto Classic klima na poklonKompanija FIAT automobili Srbija odlučila je da kupcima vozila PUNTO Classic koji se proizvodi u Kragujevcu, ponudi novi popust - klima uređaj na poklon.

Cena svih modela (bez obzira na tip motora BENZ, DIZEL, LPG) sa paketom opreme koji sadrže klimu je niža za 600 evra, što je vrednost klima uređaja.

Uz subvenciju Vlade Republike Srbije od 1000 evra (zamena staro za novo) i mogućnosti kreditiranja od 4,5 posto bez učešća i depozita, "puntić" nikada jeftiniji. Akcija traje do 1. jula.

Više informacija možete pogledati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik