Cijene rabljenih kuća u Sloveniji u oštrom padu

Bez autora
Dec 06 2010

Cijene stambenih nekretnina u Sloveniji u trećem su kvartalu u odnosu na prethodno tromjesečje bile niže za 0,8 posto. Cijene rabljenih obiteljskih kuća pale su za 1,8 posto, a cijene rabljenih stanova za 0,4 posto. Cijene rabljenih obiteljskih kuća pale su na najnižu razinu nakon 2. kvartala 2007. godine, a osjetno je manji bio i broj prodaja kojih je u odnosu na drugo tromjesečje ove godine bilo 30 posto manje, a 305 prodaja u 3. kvartalu najmanji je broj prodaja u posljednjih godinu dana. Dinamika opadanja cijena rabljenih stanova ostala je jednaka kao i u prvom i drugom tromjesečju.

Cijene rabljenih kuća u Sloveniji u oštrom paduPrema analizi Državnog ureda za statistiku, cijene stambenih nekretnina u Sloveniji u trećem su kvartalu u odnosu na prethodno tromjesečje bile niže za 0,8 posto.

Cijene rabljenih obiteljskih kuća pale su za 1,8 posto, a cijene rabljenih stanova za 0,4 posto.

Cijene rabljenih obiteljskih kuća pale su na najnižu razinu nakon 2. kvartala 2007. godine, a osjetno je manji bio i broj prodaja kojih je u odnosu na drugo tromjesečje ove godine bilo 30 posto manje, a 305 prodaja u 3. kvartalu najmanji je broj prodaja u posljednjih godinu dana. Dinamika opadanja cijena rabljenih stanova ostala je jednaka kao i u prvom i drugom tromjesečju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik