Holcim Awards takmičenje

Bez autora
Jul 08 2010

Treći ciklus Holcim Awards takmičenja za projekte održive izgradnje, građevinske, pejzažne, infrastrukturne, kao i projekte urbanog dizajna, ali i materijale, proizvode i tehnologije gradnje, otvoren je od 1. jula 2010. godine. Ukupan fond nagrada Holcim Awards iznosi dva miliona dolara. Holcim Awards predstavlja incijativu švajcarske Holcim Fondacije za održivi razvoj. Prijavljivanje na takmičenje vrši se putem interneta, na adresi www.holcimawards.org, a konkurs je otvoren do 23. marta 2011. godine. Takmičenje promoviše inovativne i konkretne projekte iz celog sveta, orijentisane ka budućnosti. Takmičenje je otvoreno za sve koji doprinose izgradnji održivog okruženja i sastoji se od pet regionalnih takmičenja u 2010/11. i završnice na globalnom nivou u 2012. godini.

Holcim Awards takmičenjeTreći ciklus Holcim Awards takmičenja za projekte održive izgradnje, građevinske, pejzažne, infrastrukturne, kao i projekte urbanog dizajna, ali i materijale, proizvode i tehnologije gradnje, otvoren je od 1. jula 2010. godine.

Ukupan fond nagrada Holcim Awards iznosi dva miliona dolara.

Holcim Awards predstavlja incijativu švajcarske Holcim Fondacije za održivi razvoj.

Prijavljivanje na takmičenje vrši se putem interneta, na adresi www.holcimawards.org, a konkurs je otvoren do 23. marta 2011. godine. Takmičenje promoviše inovativne i konkretne projekte iz celog sveta, orijentisane ka budućnosti.

Takmičenje je otvoreno za sve koji doprinose izgradnji održivog okruženja i sastoji se od pet regionalnih takmičenja u 2010/11. i završnice na globalnom nivou u 2012. godini.

Više informacija možete dobiti ovde, a detaljna uputstva o propozicijama i uslovima takmičenja dostupna su na internet adresi www.holcimawards.org/guides

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik