"Karbon" i na regionalnom tržištu

Bez autora
Apr 19 2010

Kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu "Karbon" iz Topole ubuduće će, osim domaćeg tržišta, biti prisutnija u Bugarskoj, Rumuniji i u drugim zemljama Evropske unije, kao i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji i BIH. To preduzeće pre nekoliko godina uspešno privatizovano i ta domaća firma sada nastupa sa kompletno novim vizuelnim identitetom na tržištu. Od tada je firma uložila dosta u poboljšanje kvaliteta svojih proizvoda, kao i u nove tehnologije. Ove godine su ubacili još jedan novitet tako što su promenili vizuelni identitet naših proizvoda, od dizajna, etiketa, do kataloga i flajera i kompletnog vizuelnog "Karbona", koji je bio taman i elegantan, a sada smo ubacilii druge različite boje prihvatljivije za tržište. Paleta proizvoda te kompanije sastoji, pre svega, od praškastih i tečnih proizvoda za dekoraciju zidova i fasada, ali kompanija nudi i osnovne materijale, kao što su glet mase, lepokovi i drugo.

"Karbon" i na regionalnom tržištuKompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu "Karbon" iz Topole ubuduće će, osim domaćeg tržišta, biti prisutnija u Bugarskoj, Rumuniji i u drugim zemljama Evropske unije, kao i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji i BIH, rekao je marketing menadžer te kompanije Milica Jokić.

Jokić je rekla je da je to preduzeće pre nekoliko godina uspešno privatizovano i da ta domaća firma sada nastupa sa kompletno novim vizuelnim identitetom na tržištu.

- Od tada je firma uložila dosta u poboljšanje kvaliteta svojih proizvoda, kao i u nove tehnologije. Ove godine smo ubacili još jedan novitet tako što smo promenili vizuelni identitet naših proizvoda, od dizajna, etiketa, do kataloga i flajera i kompletnog vizuelnog "Karbona", koji je bio taman i elegantan, a sada smo ubacilii druge različite boje prihvatljivije za tržište - objasnila je Jokić.

Ona je naglasila da se paleta proizvoda te kompanije sastoji, pre svega, od praškastih i tečnih proizvoda za dekoraciju zidova i fasada, ali da kompanija nudi i osnovne materijale, kao što su glet mase, lepokovi i drugo.

- Postoji, takođe, i nova linija "Karbonovih" polikolor premijum proizvoda, dekorativnih boja za stanove i fasade, a ove godine će ta kompanija potrošačima ponuditi i fug mase, kako bi upotpunila svoju ponudu na tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik