Kroling prvorangirani za gradnju stanova u Podgorici

Bez autora
Apr 06 2011

Danilovgradska kompanija Kroling prvorangirana je na tenderu za gradnju stambenog objekta u Servisno skladišnoj zoni u Podgorici. Tender je 14. februara raspisao Fond za solidarnu stambenu izgradnju. Kroling je ponudio za izgradnju objekta 2,148 miliona eura, koliko je iznosila i procijenjena vrijednost nabavke. Ponude je dostavilo ukupno četiri kompanije, ali se ne navode njihova imena. Najviša ponuđena cijena bila je 2,69 miliona eura. Ukupna bruto građevinska površina objekta je 5.952,53 kvadratna metra. Neto prodajna površina iznosi 4.405,97 kvadratnih metara.

Kroling prvorangirani za gradnju stanova u PodgoriciDanilovgradska kompanija Kroling prvorangirana je na tenderu za gradnju stambenog objekta u Servisno skladišnoj zoni u Podgorici.

Tender je 14. februara raspisao Fond za solidarnu stambenu izgradnju.

U odluci o izboru najpovoljnije ponude koja je objavljena na sajtu Direkcije za javne nabavke navodi se da je Kroling ponudio za izgradnju objekta 2,148 miliona eura, koliko je iznosila i procijenjena vrijednost nabavke.

U odluci se navodi da je ponude dostavilo ukupno četiri kompanije, ali se ne navode njihova imena. Najviša ponuđena cijena bila je 2,69 miliona eura. Ukupna bruto građevinska površina objekta je 5.952,53 kvadratna metra. Neto prodajna površina iznosi 4.405,97 kvadratnih metara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik