Nagrada Adriatik marinasu

Bez autora
Nov 10 2010

Za najbolji kompanijski nastup na Festivalu investicija i nekretnina (FREI 2010), glavna nagrada dodijeljena je kompaniji Adriatak marinas koja realizuje projekat Porto Montenegro. Organizacioni odbor FREI 2010 odlučio je da priznanje za kooperativnost i pomoć u realizaciji Festivala dodijeli Metropol grupi. Reprezentima festivala Ekspo Italia ril istejt /Expo Italia Real Estate/, dodijeljena je zahvalnica, a firmi Luštica divelopment /development/ priznanje za izuzetnu perspektivnost projekta. Kompanija Studio Grad dobitnik je posebnog priznanja za entuzijazam i ostvarene stručne domete u oblasti arhitektonskog projektovanja. Organizacioni odbor je specijalno priznanje za izuzetan stručni doprinos afirmaciji problematike socijalnog stanovanja /Social housing/ dodijelilo Valteru Švimeru. Priznanje za kvalitet rezultata ostvarenih kroz međunarodno partnerstvo u oblasti prostornog planiranja dodijeljeno Centru za arhitekturu i urbanizam (CAU).

Nagrada Adriatik marinasuZa najbolji kompanijski nastup na Festivalu investicija i nekretnina (FREI 2010), glavna nagrada dodijeljena je kompaniji Adriatak marinas koja realizuje projekat Porto Montenegro.

Organizacioni odbor FREI 2010 odlučio je da priznanje za kooperativnost i pomoć u realizaciji Festivala dodijeli Metropol grupi.

Reprezentima festivala Ekspo Italia ril istejt /Expo Italia Real Estate/, dodijeljena je zahvalnica, a firmi Luštica divelopment /development/ priznanje za izuzetnu perspektivnost projekta.

Kompanija Studio Grad dobitnik je posebnog priznanja za entuzijazam i ostvarene stručne domete u oblasti arhitektonskog projektovanja, navodi se u saopštenju Ministarstva zaštite životne sredine i uređenja prostora.

Organizacioni odbor je specijalno priznanje za izuzetan stručni doprinos afirmaciji problematike socijalnog stanovanja /Social housing/ dodijelilo Valteru Švimeru. Priznanje za kvalitet rezultata ostvarenih kroz međunarodno partnerstvo u oblasti prostornog planiranja dodijeljeno Centru za arhitekturu i urbanizam (CAU).

Nagrada za najuspješniju prezentaciju dodijeljena je kompaniji Savils /Savills/, a firmi Senčuri 21 /Century 21/ nagrađena je za najbolji izložbeni nastup na FREI 2010.

FREI 2010 čiji je programski nosilac Ministarstvo uređenja prostora i zaštite životne sredine održan je od nedjelje do srijede u hotelu Maestral.

FREI je tematska, multidisciplinarna manifestacija, problemski usmjerena na razvoj nekretnina I investicija u zemljama regiona. Festival je bio namijenjen resornim reprezentima država jugoistočne Evrope, investitorima i komercijalnim kompanijama iz ove oblasti, predstavnicima medjunarodnih institucija i stručnoj javnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik