Nova ponuda za zemljište

Bez autora
Mar 16 2011

Kompanije "Zetagradnja" i "Čelebić" ponudili su bivšim radnicima "Radoja Dakića" 32 miliona eura za kupovinu zemljišta nekadašnje podgoričke fabrike. Novac bi bio isplaćen u tri rate, a najveći dio tog iznosa - 90 odsto, u roku 6 mjeseci po usvajanju detaljnog urbanističkog plana. Do novembra će biti sve isplaćeno. Prva rata od 3,2 miliona eura biće isplaćena u roku od 10 radnih dana od zaključenja svih pravnih dokumenata čije je zaključenje uslov za realizaciju ove ponude. Druga rata u iznosu od 11 miliona u roku od 90 kalendarskih dana od usvajanja detaljnog urbanističkog plana za zemljište koje je predmet ponude. Treća rata koju čini preostali iznos od 18 miliona eura biće isplaćen u roku od 6 mjeseci od dana usvajanja detaljnog urbanističkog plana.

Nova ponuda za zemljišteKompanije "Zetagradnja" i "Čelebić" ponudili su bivšim radnicima "Radoja Dakića" 32 miliona eura za kupovinu zemljišta nekadašnje podgoričke fabrike, saopštio je Portalu Analitika Blagota Radović, vlasnik kompanije "Zetagradnja".

Novac bi bio isplaćen u tri rate, a najveći dio tog iznosa - 90 odsto, u roku 6 mjeseci po usvajanju detaljnog urbanističkog plana.

Do novembra će biti sve isplaćeno. Prva rata od 3,2 miliona eura biće isplaćena u roku od 10 radnih dana od zaključenja svih pravnih dokumenata čije je zaključenje uslov za realizaciju ove ponude. Druga rata u iznosu od 11 miliona u roku od 90 kalendarskih dana od usvajanja detaljnog urbanističkog plana za zemljište koje je predmet ponude. Treća rata koju čini preostali iznos od 18 miliona eura biće isplaćen u roku od 6 mjeseci od dana usvajanja detaljnog urbanističkog plana, kazao je Radović.

Predstavnici radnika bi trebali najkasnije sjutra da se izjasne o ponudama najvećih crnogorskih građevinskih kompanija.

Prijethodno, drugi konzorcijum crnogorskih kompanija koju čine "Voli", "Bemaks", "Kroli", "NormaL kompani", "Volvoks" i "Master inženjering" ponudili su 27 miliona eura za isto zemljište.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik