Od sledeće godine “Krovovi Beograda” – novi veliki projekat “Gradskog stambenog”

Bez autora
Oct 17 2010

Realizacijom projekta “Krovovi Beograda”, biće rešeni problemi prokišnjavanja i kompletno investiciono sređivanje svih zajedničkih delova zgrade, koje će kao investitor u celosti izvesti JP “Gradsko stambeno” u zamenu za dogradnju ravnih odnosno adaptaciju kosih krovova.Na ovaj način istovremeno će biti olakšano finansiranje izuzetno skupih velikih investicionih radova na stambenim zgradama, ali i poboljšano stanje stambenog fonda u Beogradu. Realizacija projekta trebalo bi da počne od januara 2011. godine.

Od sledeće godine “Krovovi Beograda” – novi veliki projekat “Gradskog stambenog”Realizacijom projekta “Krovovi Beograda”, biće rešeni problemi prokišnjavanja i kompletno investiciono sređivanje svih zajedničkih delova zgrade, koje će kao investitor u celosti izvesti JP “Gradsko stambeno” u zamenu za dogradnju ravnih odnosno adaptaciju kosih krovova.

Na ovaj način istovremeno će biti olakšano finansiranje izuzetno skupih velikih investicionih radova na stambenim zgradama, ali i poboljšano stanje stambenog fonda u Beogradu.

Realizacija projekta trebalo bi da počne od januara 2011. godine.

Kako bi doprinelo unapređenju kvaliteta života korisnika usluga, ali i svih Beograđana, JP “Gradsko stambeno” ovom akcijom želi da ide korak dalje u pružanju svojih usluga, stavljajući akcenat i na usluge koje ne spadaju u primarnu delatnost preduzeća.

Ovo preduzeće je, inače, servisna kompanija koja na tržištu deset beogradskih opština pruža usluge održavanja stambenih zgrada i njihovih instalacija, krovova, fasada, liftova i drugih zajedničkih uređaja, obavlja hitne intervencije i održava higijenu.

“Gradsko stambeno” modernim i društveno odgovornim poslovanjem doprinosi da život oko milion korisnika usluga u više od 14 hiljada beogradskih zgrada bude po najvišim standardima održavanja, čistoće, ispravnosti i zdrave životne sredine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik