Odložena licitacija za gradsko zemljište

Bez autora
Apr 16 2010

Licitacija za zakup zemljišta na lokaciji Donje Međurovo u Nišu ukupne površine od oko deset hektara odložena je, a novi oglas biće objavljen do kraja ovog meseca. Rok je produžen na zahtev investitora koji su tražili duži period radi zatvaranja finansijske konstrukcije, s obzirom na to da se radi o investicijama vrednim više od deset miliona evra. Na lokaciji radne zone Donje Međurovo gradiće se proizvodni i prodajni objekti, servisi i skladišta. Investitorima će biti ponuđena cela parcela, a ukoliko ne bude uslova da se na taj način izabere najpovoljniji ponuđač, na istoj licitaciji biće ponuđeno davanje u zakup "blokova" na tom zemljištu. Grad Niš je krajem prošlog meseca izdao u zakup na 99 godina pet gradskih lokacija ukupne površine od 10,6 hektara.

Odložena licitacija za gradsko zemljišteLicitacija za zakup zemljišta na lokaciji Donje Međurovo u Nišu ukupne površine od oko deset hektara odložena je, a novi oglas biće objavljen do kraja ovog meseca, saopštila je Gradska uprava u Nišu.

Kako se navodi, rok je produžen na zahtev investitora koji su tražili duži period radi zatvaranja finansijske konstrukcije, s obzirom na to da se radi o investicijama vrednim više od deset miliona evra.

Na lokaciji radne zone Donje Međurovo gradiće se proizvodni i prodajni objekti, servisi i skladišta.

Investitorima će biti ponuđena cela parcela, a ukoliko ne bude uslova da se na taj način izabere najpovoljniji ponuđač, na istoj licitaciji biće ponuđeno davanje u zakup "blokova" na tom zemljištu.

Grad Niš je krajem prošlog meseca izdao u zakup na 99 godina pet gradskih lokacija ukupne površine od 10,6 hektara.

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović istakao je nakon poslednjih licitacija da će ukupan prihod za grad od davanja tih lokacija u zakup biti preko 140 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik