Ove godine realizacija 244 građevinskih projekta

Bez autora
Feb 23 2011

Kako je najavio Ministar životne sredine i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić, u toku ove godine biće započeta realizacija 244 projekta iz programa pomoći građevinskoj industriji Srbije u uslovima svetske ekonomske krize. Na taj način biće zaposlena gotovo cela domaća građevinska operativa. Vlada Srbije je obezbedila 18 milijardi dinara za te projekte, koji će biti realizovani u celoj Srbiji. Projekti će biti završeni u toku ove i sledeće godine. U saopštenju se navodi i da je predviđena izgradnja škola, bolnica, domova kulture, sportskih objekata, stanova, poslovnih kompleksa i infrastrukturnih objekata, a ti projekti će podići standard građana. Gradiće se sve ono što tim gradovima nedostaje i što verovatno godinama unazad ili u budućnosti ne bi bilo građeno da nije ovog projekta Vlade Srbije.

Ove godine realizacija 244 projekta iz programa pomoći građevinskoj industrijiKako je najavio Ministar životne sredine i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić, u toku ove godine biće započeta realizacija 244 projekta iz programa pomoći građevinskoj industriji Srbije u uslovima svetske ekonomske krize.

Na taj način biće zaposlena gotovo cela domaća građevinska operativa.
 
Vlada Srbije je obezbedila 18 milijardi dinara za te projekte, koji će biti realizovani u celoj Srbiji. Projekti će biti završeni u toku ove i sledeće godine.

U saopštenju se navodi i da je predviđena izgradnja škola, bolnica, domova kulture, sportskih objekata, stanova, poslovnih kompleksa i infrastrukturnih objekata, a ti projekti će podići standard građana. Gradiće se sve ono što tim gradovima nedostaje i što verovatno godinama unazad ili u budućnosti ne bi bilo građeno da nije ovog projekta Vlade Srbije.

U Pirotu je u toku gradnja zatvorenog gradskog bazena u Pirotu, a najavljena je realizacija još dva velika projekta, odnosno izgradnja stanova koji će se prodavati pod komercijalnim uslovima i gradnja socijalnih stanova.

Vlada Srbije i opština Pirot su za izgradnju kompleksa zatvorenih bazena u tom gradu izdvojili više od četiri miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik