Poziv građevinskim firmama za radove na obnovi kliničkih centara u Srbiji

Bez autora
Sep 27 2010

U naredne dve godine biće realizovan projekat rekonstrukcije kliničkih centara u Srbiji, a sutra, 28. septembra, u Službenom glasniku biće objavljen poziv građevinskim firmama za izvođenje radova. Vrednost pripremnih radova za izgradnju i rekonstrukciju Kliničkog centra u Nišu iznosi 800.000 evra, a Kliničkog centra u Beogradu približno dva miliona evra.Projekat rekonstrukcije kliničkih centara vredan je 200 miliona evra, od kojih će u Nišu biti uloženo 30 miliona evra, u Novom Sadu 35, u Kragujevcu 26, a u Beogradu 103 miliona evra. Radovi će biti finansirani iz povoljnog kredita Evropske investicione banke, a završetak radova planiran je do kraja 2012. godine.

Poziv građevinskim firmama za radove na obnovi kliničkih centara u SrbijiU naredne dve godine biće realizovan projekat rekonstrukcije kliničkih centara u Srbiji, a sutra, 28. septembra, u Službenom glasniku biće objavljen poziv građevinskim firmama za izvođenje radova.

Vrednost pripremnih radova za izgradnju i rekonstrukciju Kliničkog centra u Nišu iznosi 800.000 evra, a Kliničkog centra u Beogradu približno dva miliona evra.

Projekat rekonstrukcije kliničkih centara vredan je 200 miliona evra, od kojih će u Nišu biti uloženo 30 miliona evra, u Novom Sadu 35, u Kragujevcu 26, a u Beogradu 103 miliona evra.

Radovi će biti finansirani iz povoljnog kredita Evropske investicione banke, a završetak radova planiran je do kraja 2012. godine.

Ministarstvo zdravlja iz sredstava NIP-a za izgradnju i rekonstrukciju kardiohirurgije u Nišu za 2010. godinu izdvojilo 190 miliona dinara.  U izgradnju Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju u Nišu resorno ministarstvo je uložilo 53 miliona dinara, pri čemu je u tom projektu učestvovala i niška Art fondacija, koja je slikama ukrasila prostor klinike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik