Ruski milijarder kupio najskuplju kuću u SAD

Bez autora
Apr 04 2011

Jedan investitor iz Rusije, platio je 100 miliona dolara za porodičnu kuću sa dvorištem u Los Altos Hilsu u Kaliforniji, što je do sada najveća svota novca plaćena za jednu kuću u Sjedinjenim američkim državama.Juri Milner (49), čije bogatstvo se meri milijardama dolara, nalazi se na čelu kompanije “Digital Sky Technologies” i ima udela u kompanijama “Facebook”, “Groupon” i “Zynga”, prenosi "Wall Street Journal". Njegovo novo imanje je površine od oko 23,5 ari, ima zatvoreni i otvoreni bazene, teniski teren, balsku dvoranu i vinski podrum.

Ruski milijarder kupio najskuplju kuću u SADJedan investitor iz Rusije, platio je 100 miliona dolara za porodičnu kuću sa dvorištem u Los Altos Hilsu u Kaliforniji, što je do sada najveća svota novca plaćena za jednu kuću u Sjedinjenim američkim državama.

Juri Milner (49), čije bogatstvo se meri milijardama dolara, nalazi se na čelu kompanije “Digital Sky Technologies” i ima udela u kompanijama “Facebook”, “Groupon” i “Zynga”, prenosi "Wall Street Journal".

Njegovo novo imanje je površine od oko 23,5 ari, ima zatvoreni i otvoreni bazene, teniski teren, balsku dvoranu i vinski podrum.

Kuća je sagrađena po uzoru na francuske dvorce iz 18. veka.

Milner ne planira skoro preseljenje u svoju novu kuću.

On trenutno živi sa suprugom i dvoje dece u rezidenciji u Moskvi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik