Sjutra dodjela stambenih vaučera

Bez autora
Dec 28 2010

Građani koji ispunjavaju kriterijume za dodjelu stambenih kredita, u okviru projekta „Hiljadu plus stanova“, sjutra mogu preuzeti vaučere u filijalama banaka. Projektni odbor je izdao 800 vaučera, dok se 35 zahtjeva još razmatra. Građani vaučere mogu preuzeti od šest do 10 sati. Šifre odobrenih zahtjeva biće objavljene na sajtu www.1000plus.me, a informacije se mogu dobiti pozivom infocentra na broj 19915. Vaučeri važe do 28. februara naredne godine. Vaučeri se predaju građevinskoj kompaniji koja učestvuje u projektu. Nakon predaje, može se sklopiti predugovor sa građevinskom kompanijom za kupovinu željenog stana, koji se potom dostavlja bankama.

Sjutra dodjela stambenih vaučeraGrađani koji ispunjavaju kriterijume za dodjelu stambenih kredita, u okviru projekta „Hiljadu plus stanova“, sjutra mogu preuzeti vaučere u filijalama banaka.

Kako je agenciji Mina biznis saopšteno iz Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine, projektni odbor je izdao 800 vaučera, dok se 35 zahtjeva još razmatra. Građani vaučere mogu preuzeti od šest do 10 sati. Šifre odobrenih zahtjeva biće objavljene na sajtu www.1000plus.me, a informacije se mogu dobiti pozivom infocentra na broj 19915. Vaučeri važe do 28. februara naredne godine.

Vaučeri se predaju građevinskoj kompaniji koja učestvuje u projektu. Nakon predaje, može se sklopiti predugovor sa građevinskom kompanijom za kupovinu željenog stana, koji se potom dostavlja bankama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik