Sremska Mitrovica najavljuje podršku građevincima

Bez autora
Sep 26 2010

Grad Sremska Mitrovica pripremio je četiri projekta s kojim će se kandidovati za učešće u programu vanredne podrške građevinskoj industriji Srbiji. Najvredniji projekat, za čiju realizaciju treba izdvojiti gotovo 19 miliona dinara je Dom za stare sa dnevnim centrom u naselju "Kamenjar".Planirani su i dalje opremanje atletskog stadiona, saniranje krova hale Poslovno-sportskog centra "Pinki" i izgradnja novog objekta Mesne kancelarije u Velikim Radincima. Ukoliko ovi projekti budu prihvaćeni, za njihovu realizaciju će u gradskom budžetu za iduću godinu biti obezbeđeno 10 odsto potrebnih sredstva.

Sremska Mitrovica najavljuje podršku građevincimaGrad Sremska Mitrovica pripremio je četiri projekta s kojim će se kandidovati za učešće u programu vanredne podrške građevinskoj industriji Srbiji, najavili su gradski zvaničnici.

Najvredniji projekat, za čiju realizaciju treba izdvojiti gotovo 19 miliona dinara je Dom za stare sa dnevnim centrom u naselju "Kamenjar".

Planirani su i dalje opremanje atletskog stadiona, saniranje krova hale Poslovno-sportskog centra "Pinki" i izgradnja novog objekta Mesne kancelarije u Velikim Radincima.

Ukoliko ovi projekti budu prihvaćeni, za njihovu realizaciju će u gradskom budžetu za iduću godinu biti obezbeđeno 10 odsto potrebnih sredstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik