SURS: Graditeljstvo lošije nego lani

Bez autora
Jun 16 2010

Vrijednost građevinskih radova obavljenih u travnju bila je za 2,2 posto niža u odnosu na prethodni mjesec te za čak 14,9 posto niža u usporedbi s travnjem prošle godine. U travnju je na godišnjoj razini prvenstveno zabilježen pad vrijednosti radova na građevinskim inženjerskim objektima, koji je bio 20,7-postotan, dok je pad vrijednosti radova na zgradama istovremeno iznosio 6,3 posto. Unatoč tome, navedene su vrijednosti i dalje više od prosjeka 2005. godine. Vrijednost građevinskih radova u travnju 2010. bila je viša za 12 posto u odnosu na prosjek 2005. godine.

SURS: Graditeljstvo lošije nego laniVrijednost građevinskih radova obavljenih u travnju bila je za 2,2 posto niža u odnosu na prethodni mjesec te za čak 14,9 posto niža u usporedbi s travnjem prošle godine, govore podaci slovenskog Državnog ureda za statistiku (SURS).

U travnju je na godišnjoj razini prvenstveno zabilježen pad vrijednosti radova na građevinskim inženjerskim objektima, koji je bio 20,7-postotan, dok je pad vrijednosti radova na zgradama istovremeno iznosio 6,3 posto. Unatoč tome, navedene su vrijednosti i dalje više od prosjeka 2005. godine. Vrijednost građevinskih radova u travnju 2010. bila je viša za 12 posto u odnosu na prosjek 2005. godine, dodaje SURS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik