Upis u Centralni registar objekata do 10. juna

Bez autora
May 04 2011

Rok za implementaciju Zakona o bezbednosti hrane ističe 10. juna 2011. godine. Pored standarda HACCP, svi privredni subjekti koji se bave proizvodnjom, preradom i prometom hrane i hrane za životinje su u obavezi da izvrše prijavu za upis u Centralni registar objekata do 10. juna 2011. godine, ukoliko nisu registrovani po nekom posebnom propisu.Podnošenje zahteva za upis u Centralni registar objekata, na preporučenim obrascima i uz prateću dokumentaciju, vrši se u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede.

Upis u Centralni registar objekata do 10. junaRok za implementaciju Zakona o bezbednosti hrane ističe 10. juna 2011. godine.

Pored standarda HACCP, svi privredni subjekti koji se bave proizvodnjom, preradom i prometom hrane i hrane za životinje su u obavezi da izvrše prijavu za upis u Centralni registar objekata do 10. juna 2011. godine, ukoliko nisu registrovani po nekom posebnom propisu.

Podnošenje zahteva za upis u Centralni registar objekata, na preporučenim obrascima i uz prateću dokumentaciju, vrši se u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik