Zahtjevi za promjenu banke moraju biti ispunjeni

Bez autora
Oct 20 2010

Crnogorske banke su prvog dana aplikacija za učešće građana u projektu "1000+ stanova" primile 398 validnih zahtjeva sa kompletnom dokumentacijom. Najnoviji broj je za 100 manji od onog koji je prekjuče saopšten iz Ministarstva. Prvi saopšteni podatak bio je procjena na osnovu informacija koje smo dobijali tokom dana iz banaka, a najnoviji je tačan i dobijen na osnovu obrađenih zahtjeva. Najviše zahtjeva - 135 primila je NLB Montenegrobanka, potom CKB – 120 - koja je znatno pooštrila uslove konkursa i na koju je bilo najviše primjedbi građana, zatim Erste 71, Hipo Alpe Adria banka 54 i Komercijalna banka Budva 18. Ministarstvo je juče poslalo zvanični dopis bankama da moraju primiti sve zahtjeve građana kojima uslovi u nekoj od banaka ne odgovaraju i zavesti ih pod istim datumom i satnicom iz prve aplikacije. Javni poziv za građane otvoren je do 18. novembra.

Zahtjevi za promjenu banke moraju biti ispunjeniCrnogorske banke su prvog dana aplikacija za učešće građana u projektu "1000+ stanova" primile 398 validnih zahtjeva sa kompletnom dokumentacijom, saopšteno je juče iz Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine koje je nosilac ovog projekta.

Najnoviji broj je za 100 manji od onog koji je prekjuče saopšten iz Ministarstva.

- Prvi saopšteni podatak bio je procjena na osnovu informacija koje smo dobijali tokom dana iz banaka, a najnoviji je tačan i dobijen na osnovu obrađenih zahtjeva, objašnjeno je Pobjedi iz Ministarstva.

Najviše zahtjeva - 135 primila je NLB Montenegrobanka, potom CKB – 120 - koja je znatno pooštrila uslove konkursa i na koju je bilo najviše primjedbi građana, zatim Erste 71, Hipo Alpe Adria banka 54 i Komercijalna banka Budva 18.

Ministarstvo je juče poslalo zvanični dopis bankama da moraju primiti sve zahtjeve građana kojima uslovi u nekoj od banaka ne odgovaraju i zavesti ih pod istim datumom i satnicom iz prve aplikacije.

Javni poziv za građane otvoren je do 18. novembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik