Kanada na Novosadskom sajmu posle 20 godina

Bez autora
May 11 2010

Kanada će posle 20 godina ponovo nastupiti na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 15. do 22. maja, a posetiocima će se predstaviti devet firmi iz te zemlje sa čitavom paletom proizvoda i usluga.Pojedine firme iz Kanade i prethodnih godina su učestvovale na novosadskom sajmu, ali u individualnom aranžmanu, a ove godine je ministarstvo poljoprivrede Kanade, u saradnji sa ambasadom u Beogradu, odlučilo da direktno učestvuje na toj manifestaciji...

Kanada na Novosadskom sajmu posle 20 godinaKanada će posle 20 godina ponovo nastupiti na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 15. do 22. maja, a posetiocima će se predstaviti devet firmi iz te zemlje sa čitavom paletom proizvoda i usluga, saopšteno je iz Ambasade Kanade u Beogradu.

Pojedine firme iz Kanade i prethodnih godina su učestvovale na novosadskom sajmu, ali u individualnom aranžmanu, a ove godine je ministarstvo poljoprivrede Kanade, u saradnji sa ambasadom u Beogradu, odlučilo da direktno učestvuje na toj manifestaciji.

U saopštenju se ističe da se na taj način pruža značajna podrška kanadskim firmama koje nastupaju na ovoj važnoj manifestaciji i "koje vide perspektivu za svoje proizvode i usluge na tržištu Srbije i regiona".

Kanadske firme će izložiti čitavu paletu svojih proizvoda i usluga - od elitne genetike u goverdarstvu i svinjarstvu, objekata i opreme za svinjarske, govedarske i živinarske farme koje ukljucuju kompjuterski kontrolisanu ventilaciju, automatizovane hranilice, pojilice i grejanje, do usluga kao sto su projektovanje i racionalizacija upravljanja farmama, embrio transfer i drugo.

Izlagači iz Kanade će se ove godine predstaviti na zanimljiv i atraktivan nacin - umesto na klasičnom štandu u halama, svoje proizvode će izložiti u autentičnom ambijentu modela farme koja će biti specijalno izgrađena na otvorenom prostoru na sajmu.

Zgrada će biti veličine oko 150 kvadratnih metara, izgrađena od materijala koji je uvezen iz Kanade i izgledaće identično kao što izgledaju farme u Kanadi, a unutar objekta će biti izložena oprema, tako da će posetioci moći da imaju realnu predstavu o tome kako izgledaju i kako su opremljene farme u Kanadi.

Svoje ponovno učešće na sajmu Kanada će obeležiti i manifestacijom "Dan Kanade na sajmu" koja će se održati u ponedeljak, 17. maja, a u okviru koje će ambasada Kanade organizovati specijalnu prezentaciju kanadskih izlagača za partnere i kontakte kanadskih firmi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik