Osnovan Fond za razvoj poljoprivrede u Boru

Bez autora
Jun 13 2010

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dr Saša Dragin je u subotu sa saradnicima posetio Bor i potpisao Ugovor o osnivanju Fonda za razvoj poljoprivrede. Do sada je osnovano 77 lokalnih fondova za razvoj poljoprivrede u cilju podsticaja razvoja poljoprivrede i nalaženja dobrih mogućnosti za sufinansiranje i kreditiranje poljoprivrednika na svim nivoima vlasti.Lokalna samouprava izlazi u susret potrebama poljoprivrednika, rasterećuje svoj budžet nakon perioda povraćaja sredstava, jer Fondovi funkcionišu po principu rivolvinga i kanališu sva sredstva koja se usmeravaju ka poljoprivredi iz budžeta lokalne samouprave na jedno mesto.

Osnovan Fond za razvoj poljoprivrede u BoruMinistar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dr Saša Dragin je u subotu sa saradnicima posetio Bor i potpisao Ugovor o osnivanju Fonda za razvoj poljoprivrede.

Do  sada je osnovano 77 lokalnih fondova za razvoj poljoprivrede u cilju podsticaja razvoja poljoprivrede i nalaženja dobrih mogućnosti za sufinansiranje i kreditiranje poljoprivrednika na svim nivoima vlasti. Lokalna samouprava  izlazi u susret potrebama poljoprivrednika, rasterećuje svoj budžet nakon perioda povraćaja sredstava, jer Fondovi funkcionišu po principu rivolvinga i kanališu sva sredstva koja se usmeravaju ka poljoprivredi iz budžeta lokalne samouprave na jedno mesto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik