Uložio pet milijuna kuna u staju za 77 krava koje muze robot

Bez autora
Aug 07 2013

Kriza je izazov, a ne zapreka poslovanju, smatra Igor Rešetar, vlasnik obiteljske farme za proizvodnju mlijeka smještene u naselju Kuršanec nedaleko od Čakovca. Da doista tako misli, najbolje svjedoči njegov posljednji poslovni potez. Unatoč teškom stanju u mljekarstvu, mnogi farmeri, naime, odustaju od proizvodnje zbog visokih troškova i niske otkupne cijene mlijeka. Rešetar je u kolovozu prošle godine postavio temelje za novu staju u čiju je gradnju investirao više od pet milijuna kuna. Naravno, nije raspolagao tako golemom ušteđevinom nego je uzeo kredit koji će vraćati još godinama.

Uložio pet milijuna kuna u staju za 77 krava koje muze robotKriza je izazov, a ne zapreka poslovanju, smatra Igor Rešetar, vlasnik obiteljske farme za proizvodnju mlijeka smještene u naselju Kuršanec nedaleko od Čakovca, piše Poslovni.hr.

Da doista tako misli, najbolje svjedoči njegov posljednji poslovni potez. Unatoč teškom stanju u mljekarstvu, mnogi farmeri, naime, odustaju od proizvodnje zbog visokih troškova i niske otkupne cijene mlijeka.

Rešetar je u kolovozu prošle godine postavio temelje za novu staju u čiju je gradnju investirao više od pet milijuna kuna. Naravno, nije raspolagao tako golemom ušteđevinom nego je uzeo kredit koji će vraćati još godinama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik