Uskoro rezultati kontrole robih rezervi

Bez autora
Jun 10 2013

Direktor Republičke direkcije za robne rezerve Goran Tasić izjavio je danas da će za oko sedam dana biti objavljeni rezultati kontrole ovlašćenih skladišta koja čuvaju pšenicu i kukuruz iz robnih rezervi.Kontrola traje već dve nedelje i očekuje se da će rezultati biti objavljeni do kraja nedelje. Rade se i laboratorijske analize o kvalitetu pšenice i kukuruza i zbog toga je potrebno više vremena da se obrade rezulati.

Uskoro rezultati kontrole robih rezerviDirektor Republičke direkcije za robne rezerve Goran Tasić izjavio je u danas da će za oko sedam dana biti objavljeni rezultati kontrole ovlašćenih skladišta koja čuvaju pšenicu i kukuruz iz robnih rezervi.

Kako je naglasio, kontrola traje već dve nedelje i očekuje se da će rezultati biti objavljeni do kraja nedelje.

On je kazao da se rade i laboratorijske analize o kvalitetu pšenice i kukuruza i da je zbog toga potrebno više vremena da se obrade rezulati.

Na predlog Ministarstva trgovine, Vlada Srbije je formirala radnu grupu za kontrolu ovlašćenih skladištara, odnosno preduzeća koja imaju ugovor sa direkcijom da čuvaju pšenicu i kukuruz iz robnih rezervi, ističe Tasić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik