Zlatne medalje za "Vranac"

Bez autora
Jun 24 2013

Na jednom od dvadeset najprestižnijih svjetskih takmičenja, International wine contest Bucharest 2013. (IWCB 2013.), održanom od 23. do 26. maja u glavnom gradu Rumunije, vina Plantaža osvojila su najveća priznanja. Zlatne medalje dobila su vina Crnogorski Vranac 2010., Vranac Pro Corde 2010. i Vranac Barrique 2008. Takmičenje u Bukureštu poznato je po okupljanju najpoznatijih i najvećih zemalja proizvođača i potrošača vina kao što su Italija, Francuska, Španija, Afrika, Argentina, Čile, Rumunija, Novi Zeland, Australija… Debitantski nastup vina Plantaža i osvajanje zlatnih medalja još jednom potvrđuje kvalitet i potencijal najboljih crnogorskih vina. Ovogodišnje, deseto takmičenje u Bukureštu, organizovalo je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja Rumunije, a pokrovitelj je Međunarodna organizacija za vinovu lozu i vino OIV.

Zlatne medalje za "Vranac"Na jednom od dvadeset najprestižnijih svjetskih takmičenja, International wine contest Bucharest 2013. (IWCB 2013.), održanom od 23. do 26. maja u glavnom gradu Rumunije, vina Plantaža osvojila su najveća priznanja. Zlatne medalje dobila su vina Crnogorski Vranac 2010., Vranac Pro Corde 2010. i Vranac Barrique 2008.

Takmičenje u Bukureštu poznato je po okupljanju najpoznatijih i najvećih zemalja proizvođača i potrošača vina kao što su Italija, Francuska, Španija, Afrika, Argentina, Čile, Rumunija, Novi Zeland, Australija…

Debitantski nastup vina Plantaža i osvajanje zlatnih medalja još jednom potvrđuje kvalitet i potencijal najboljih crnogorskih vina, smatraju u Plantažama.

Ovogodišnje, deseto takmičenje u Bukureštu, organizovalo je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja Rumunije, a pokrovitelj je Međunarodna organizacija za vinovu lozu i vino OIV.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik