“Apple” lansira novi tablet

Bez autora
Jul 09 2012

Na jesen ove godine, najverovatnije u septembru ili oktobru, kompanija “Apple” planira da na tržište lansira novi tablet uređaj.Azijski snabdevači delovima za kompaniju “Apple” uveliko se pripremaju za masovnu proizvodnju. Uglavnom kineske i tajvanske kompanije, koje su se i do sada bavile proizvodnjom delova za “Apple” uređaje, spremne su da počnu masovnu proizvodnju komponenti i za novi “Apple-ov” tablet.

“Apple” lansira novi tabletNa jesen ove godine, najverovatnije u septembru ili oktobru, kompanija “Apple” planira da na tržište lansira novi tablet uređaj.

Azijski snabdevači delovima za kompaniju “Apple” uveliko se pripremaju za masovnu proizvodnju. Uglavnom kineske i tajvanske kompanije, koje su se i do sada bavile proizvodnjom delova za “Apple” uređaje, spremne su da počnu masovnu proizvodnju komponenti i za novi “Apple-ov” tablet.

U pitanju je uređaj sa ekranom od osam inča, rezolucije kao i iPad2, koji neće imati Retina displej, a sve u cilju smanjenja cene i pojačanja konkurentnosti na tržištu tablet uređaja čiji je ekran manji od novog iPad tableta.

Ovim tabletom će kompanija “Apple”, koja inače i dominira tržištem ovih uređaja, u bitnoj meri uticati na konkurenciju koja se ogleda u novim tehnologijama “Samsung-a”, “Amazon-a”, “Microsoft-a” i “Google-a”.

Tržište tablet uređaja je u punoj ekspanziji, a prema najnovijim rezultatima analize istraživačke kompanije NPD, oni će do 2016. godine zameniti prenosive računare.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik