Audi pokreće proizvodnju u Rusiji

Bez autora
Aug 29 2012

Proizvođač automobila “Audi”, deo nemačkog giganta “Volkswagen-a”, namerava da ponovo pokrene proizvodnju u Rusiji sredinom 2013. godine. Kompanija će početi sa proizvodnjom modela A4 i A6, kao i Q5 i Q7 u Rusiji sredinom naredne godine.Nova proizvodna linija, sa početnim godišnjim kapacitetom od 10.000 automobila, biće izgrađena u Kalugi, u centralnoj Rusiji. Nove proizvodne linije deo su investicionog programa “Volkswagen-a” u vrednosti od jedne milijarde evra za Rusiju do 2018. godine.

Audi pokreće proizvodnju u RusijiProizvođač automobila “Audi”, deo nemačkog giganta “Volkswagen-a”, namerava da ponovo pokrene proizvodnju u Rusiji sredinom 2013. godine.

Kako je iz “Audija” saopšteno, kompanija će početi sa proizvodnjom modela A4 i A6, kao i Q5 i Q7 u Rusiji sredinom naredne godine.

Nova proizvodna linija, sa početnim godišnjim kapacitetom od 10.000 automobila, biće izgrađena u Kalugi, u centralnoj Rusiji.

Nove proizvodne linije deo su investicionog programa “Volkswagen-a” u vrednosti od jedne milijarde evra za Rusiju do 2018. godine.

Fabrika u Kalugi trenutno proizvodi “Volkswagen polo” i “Volkswagen tiguan”, “Škodu fabiju” i “Škodu oktaviju”.

“Audi” je prekinuo proizvodnju automobila u Rusiji 2010. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik