“Ford” otvara 1.200 radnih mesta u Mičigenu

Bez autora
Sep 12 2012

Američki proizvođač automobila “Ford” najavila je da će u 2013. godini otvoriti 1.200 novih radnih mesta u svom pogonu u Flat rocku, u saveznoj državi Mičigen. Fabrika koja se nalazi u vlasništvu “Forda” i “Mazde”, je do kraja prošlog meseca proizvodila Mazdu 6, a trenutno proizvodi Fordova Mustang sportska vozila.Kada počne proizvodnja Fusion modela u pogonu, biće zaposleno 2.900 radnika koji će raditi na sklapanju kako novog vozila tako i automobila Mustang.

“Ford” otvara 1.200 radnih mesta u MičigenuAmerički proizvođač automobila “Ford” najavila je da će u 2013. godini otvoriti 1.200 novih radnih mesta u svom pogonu u Flat rocku, u saveznoj državi Mičigen.

Fabrika koja se nalazi u vlasništvu “Forda” i “Mazde”, je do kraja prošlog meseca proizvodila Mazdu 6, a trenutno proizvodi Fordova Mustang sportska vozila.
 
Kada počne proizvodnja Fusion modela u pogonu, biće zaposleno 2.900 radnika koji će raditi na sklapanju kako novog vozila tako i automobila Mustang, dodaje se u saopštenju kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik