“Hyundai” povlači 220.000 vozila

Bez autora
Jul 30 2012

Kompanija “Hyundai” će sa tržišta povući više od 220.000 vozila zbog vazdušnih jastuka, odnosno potencijalne greške na njima. “Hyundai” će povući modele Santa Fe i Sonata proizvedene od 2007. do 2009. godine, jer je otkriveno da je volumen vazdušnih jastuka u njima nedovoljan za zaštitu odraslih osoba.Takođe, “Hyundai” će morati da povuče još 22.000 limuzina proizvedenih prošle godine zbog greške u proizvodnji na bočnim vazdušnim jastucima. Ustanovljeno je da se oni otvaraju bez ikakvog razloga.

“Hyundai” povlači 220.000 vozilaKompanija “Hyundai” će sa tržišta povući više od 220.000 vozila zbog vazdušnih jastuka, odnosno potencijalne greške na njima.

“Hyundai” će povući modele Santa Fe i Sonata proizvedene od 2007. do 2009. godine, jer je otkriveno da je volumen vazdušnih jastuka u njima nedovoljan za zaštitu odraslih osoba.

Takođe, “Hyundai” će morati da povuče još 22.000 limuzina proizvedenih prošle godine zbog greške u proizvodnji na bočnim vazdušnim jastucima. Kako CNN prenosi, ustanovljeno je da se oni otvaraju bez ikakvog razloga.
 
Na svim modelima će biti zamenjeni vazdušni jastuci sa onima većeg volumena.

Kompanija “Hyundai” se obvezala da će o ovoj promjeni obavestiti sve kupce spornih modela, ali će im i omogućiti besplatnu popravku vozila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik