“Ikea“ otvara 100 hotela u Evropi

Bez autora
Aug 21 2012

Švedski maloprodajni lanac nameštaja “Ikea“ planira da uloži milijardu evra u hotelski sektor i da u Evropi otvori najmanje 100 hotela. Predstavnici ove kompanije već neko vreme razgledaju lokacije i nekretnine u Evropi koje će biti pogodne za gradnju hotela. “Ikea“ planira da otvori hotele u Nemačkoj, Belgiji, Velikoj Britaniji i baltičkim zemljama.Izgradnja hotela će biti finansirana od prodaje brenda “Ikea“, čija se vrednost procenjuje na devet milijardi evra. Hoteli će nositi logo “Ikee“.

“Ikea“ otvara 100 hotela u EvropiŠvedski maloprodajni lanac nameštaja “Ikea“ planira da uloži milijardu evra u hotelski sektor i da u Evropi otvori najmanje 100 hotela.

Predstavnici ove kompanije već neko vreme razgledaju lokacije i nekretnine u Evropi koje će biti pogodne za gradnju hotela, potvrđeno je iz “Ikee“.

“Ikea“ planira da otvori hotele u Nemačkoj, Belgiji, Velikoj Britaniji i baltičkim zemljama.

Izgradnja hotela će biti finansirana od prodaje brenda “Ikea“, čija se vrednost procenjuje na devet milijardi evra. Hoteli će nositi logo “Ikee“.

Ideja ove kompanije je da se grade jeftini hoteli, sa veoma pristupačnim cenama prenoćišta, a biće namenjeni prvenstveno studentima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik