“Johnson&Jonhnson” zabeležio rast prihoda

Bez autora
Oct 16 2012

Američki gigant za proizvodnju sredstava za zdravstvenu zaštitu, “Johnson&Jonhnson”, objavio je kvartalne prihode i dobit koji su premašili očekivanja investitora. “Johnson&Jonhnson” je ostvario dobit po akciji isključujući vanredne stavke od 1,25 dolara po akciji, sa 1,24 dolara ostvarenih protekle godine. Analitičari Reuters-a očekivali su dobit od 1,21 dolar po akciji.Prihodi ove kompanije u trećem tromesečju porasli su sa prošlogodišnjih 16,01 milijardu dolara na 17,1 milijardu dolara. Konsenzus analitičara očekivao je prihod neznatno ispod granice od 17 milijardi dolara.

“Johnson&Jonhnson” zabeležio rast prihodaAmerički gigant za proizvodnju sredstava za zdravstvenu zaštitu, “Johnson&Jonhnson”, objavio je kvartalne prihode i dobit koji su premašili očekivanja investitora.

“Johnson&Jonhnson” je ostvario dobit po akciji isključujući vanredne stavke od 1,25 dolara po akciji, sa 1,24 dolara ostvarenih protekle godine. Analitičari Reuters-a očekivali su dobit od 1,21 dolar po akciji.

Prihodi ove kompanije u trećem tromesečju porasli su sa prošlogodišnjih 16,01 milijardu dolara na 17,1 milijardu dolara.

Konsenzus analitičara očekivao je prihod neznatno ispod granice od 17 milijardi dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik