Kinezi obućom "osvajaju" Pariz

Bez autora
Dec 13 2012

Kineska firma koja proizvodi luksuznu obuću Stela Luna (Stella Luna) otvorila je prvu prodavnicu u Evropi, na čuvenom Bulevaru Sen Žermen u Parizu. Pošto se odlično plasirala u Aziji i na Srednjem Istoku, ova robna marka se okrenula ka Evropi, piše francuski Parizjen.Stela Luna je najpoznatija kineska marka luksuznih cipela koja rasplaže sa više od 200 prodajnih objekata u Kini, na Tajlandu, Filipinima, Tajvanu, u Libanu, Kuvajtu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Kinezi obućom "osvajaju" ParizKineska firma koja proizvodi luksuznu obuću Stela Luna (Stella Luna) otvorila je prvu prodavnicu u Evropi, na čuvenom Bulevaru Sen Žermen u Parizu.

Pošto se odlično plasirala u Aziji i na Srednjem Istoku, ova robna marka se okrenula ka Evropi, piše francuski Parizjen.

Stela Luna je najpoznatija kineska marka luksuznih cipela koja rasplaže sa više od 200 prodajnih objekata u Kini, na Tajlandu, Filipinima, Tajvanu, u Libanu, Kuvajtu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

"Mi smatramo da je proizvodnja cipela umetnost i da one zaslužuju da budu predstavljene kao prava umetnička dela", rekao je Stefen Či, umetnički direktor kompanije, na otvaranju prodavnice.

Za ovu priliku ižlozeno je oko 150 pari cipela, uglavnom različitih vrsta baletanki, po ceni od 235 do 425 evra.

"Budući da nam je ukus francuskih klijenata blizak, nije bilo teško da razvijemo specifičnu kolekciju i dodatno udovoljimo zahtevima tržista", kazao je Či.

U narednih pet godina, Stela Luna planira otvaranje još jednog butika u Parizu i još nekoliko u velikim evropskim centrima mode, pre svega u Londonu i Milanu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik