LG osvojio šest nagrada za inovacije

Bez autora
Nov 22 2012

Kompanija “LG Electronics” je osvojila šest prestižnih CES nagrada za inovacije, uključujući i nagrade u kategoriji video ekrana za svoj ultra HD televizor visoke definicije sa ekranom dijagonale 84 inča i do pet puta većom rezolucijom od standardnih LED HD televizora.Od 2004. godine, kompanija “LG Electronics” je dobila više od 130 CES nagrada, koje su dokaz da je ova kompanija jedna od vodećih na tržištu kada su u pitanju inovacije i dizajn.

LG osvojio šest nagrada za inovacijeKompanija “LG Electronics” je osvojila šest prestižnih CES nagrada za inovacije, uključujući i nagrade u kategoriji video ekrana za svoj ultra HD televizor visoke definicije sa ekranom dijagonale 84 inča i do pet puta većom rezolucijom od standardnih LED HD televizora.

Od 2004. godine, kompanija “LG Electronics” je dobila više od 130 CES nagrada, koje su dokaz da je ova kompanija jedna od vodećih na tržištu kada su u pitanju inovacije i dizajn.

“Počastvovani smo jer već pet godina za redom dobijamo CES nagrade za inovacije. Naši ekološki i štedljivi aparati za domaćinstvo, mobilni telefoni, moderni i pametni uređaji, pre svega, namenjeni su da olakšaju svakodnevni život naših korisnika”, rekao je Jang Vong Li, generalni direktor kompanije “LG Electronics”.

CES nagrade dodeljuju se svake godine, uz podršku Udruženja za potrošača elektronike. Među članovima žirija su vrsni dizajneri, inženjeri i novinari iz ove oblasti. Oni ocenjuju najnovije proizvode na osnovu upotrebne vrednosti, inovativnog dizajna, estetike, kvaliteta i doprinosa za poboljšanje svakodnevnog života korisnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik