“Nissan” povlači 51.000 vozila

Bez autora
Sep 17 2012

Japanska kompanija za proizvodnju automobila “Nissan” odlučila je da povuče 51.000 vozila širom sveta kako bi proverila mogući problem sa volanom. Reč je o povlačenju modela Qashqai, Qashqaiplus2 i Nissan NV200. Modeli koji će biti povučeni prodavani su u Evropi, Aziji, Latinskoj Americi, Bliskom i srednjem Istoku i Australiji.Ova mera usledila je nakon što je finska televizija JLE objavila da se u Finskoj povlači 880 vozila. Problem je nastao na modelu Qashqai, gde je popustio volan.

“Nissan” povlači 51.000 vozilaJapanska kompanija za proizvodnju automobila “Nissan” odlučila je da povuče 51.000 vozila širom sveta kako bi proverila mogući problem sa volanom.

Reč je o povlačenju modela Qashqai, Qashqaiplus2 i Nissan NV200. Modeli koji će biti povučeni prodavani su u Evropi, Aziji, Latinskoj Americi, Bliskom i srednjem Istoku i Australiji.
 
Ova mera usledila je nakon što je finska televizija JLE objavila da se u Finskoj povlači 880 vozila. Problem je nastao na modelu Qashqai, gde je popustio volan.
 
Finska televizija je saopštila da će kompanija “Nissan” morati da zameni upravljač na 600 vozila, od ukupnog broja koje povlači na kontrolu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik