Novi letovi iz Beograda ka Varšavi i Moskvi

Bez autora
Jan 11 2016

Poljska nacionalna avio-kompanija LOT ponovo je uspostavila redovne letove između Beograda i Varšave, a letovi će se tokom zimske sezone obavljati četiri puta nedeljno. Putnike će prevoziti avioni tipa "embraer e-170" ili "embraer e-175", čiji je kapacitet između 70 i 82 putnika, a dodaje se da tokom zimske sezone na liniji između Beograda i Varšave četiri puta nedeljno saobraća i nacionalna avio-kompanija "Er Srbija". Takođe, ruska avio-kompanija "Ural Erlajns" uspostavila je nedeljne letove između Beograda i moskovskog aerodroma "Domodedovo", a letovi će se od 20. januara tokom zimske sezone obavljati dva puta nedeljno, sredom i nedeljom, a putnike će prevoziti avioni tipa "erbas A321", kapaciteta 220 putnika.

Novi letovi iz Beograda ka Varšavi i MoskviPoljska nacionalna avio-kompanija LOT ponovo je uspostavila redovne letove između Beograda i Varšave, a letovi će se tokom zimske sezone obavljati četiri puta nedeljno, saopštio je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla".

Putnike će prevoziti avioni tipa "embraer e-170" ili "embraer e-175", čiji je kapacitet između 70 i 82 putnika, a dodaje se da tokom zimske sezone na liniji između Beograda i Varšave četiri puta nedeljno saobraća i nacionalna avio-kompanija "Er Srbija".

Takođe, ruska avio-kompanija "Ural Erlajns" uspostavila je nedeljne letove između Beograda i moskovskog aerodroma "Domodedovo", a letovi će se od 20. januara tokom zimske sezone obavljati dva puta nedeljno, sredom i nedeljom, a putnike će prevoziti avioni tipa "erbas A321", kapaciteta 220 putnika.

"Ural Erlajns" treća je avio-kompanija koja povezuje Beograd i Moskvu, pored avio-kompanija "Er Srbija" i "Aeroflot", koje obavljaju redovan saobraćaj ka aerodromu "Šeremetjevo".

Sa Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd tokom zimske sezone saobraća se ukupno 27 avio-kompanija ka 57 destinacija u redovnom putničkom i robnom avio-saobraćaju, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik