Dijamant ''Zlatno oko'' prodat za 2,8 miliona dolara

Bez autora
Sep 12 2011

Veliki žuti dijamant, poznatiji kao "Zlatno oko", koji je zaplenjen prilikom policijske akcije u američkoj državi Ohajo, prodat je na internet aukciji za 2,8 miliona dolara. Početna cena dijamanta, koji je oko pet centimetara dug, oko dva centimetra širok i oko 1,27 centimetara dubok, bila je 900.000 dolara. Dijamant koji ima 43,51 karat pripadao je jednom biznismenu iz Ohaja, koji je optužen za pranje novca i za druge malverzacije.Internet aukcija je počela u utorak i samo četiri ponude su stigle do četvrtka, ali su međutim 16 ostalih ponuda stigle u poslednji čas.

Dijamant ''Zlatno oko'' prodat za 2,8 miliona dolaraVeliki žuti dijamant, poznatiji kao "Zlatno oko", koji je zaplenjen prilikom policijske akcije u američkoj državi Ohajo, prodat je na internet aukciji za 2,8 miliona dolara, prenele su danas agencije.

Početna cena dijamanta, koji je oko pet centimetara dug, oko dva centimetra širok i oko 1,27 centimetara dubok, bila je 900.000 dolara.

Dijamant koji ima 43,51 karat pripadao je jednom biznismenu iz Ohaja, koji je optužen za pranje novca i za druge malverzacije.

Internet aukcija je počela u utorak i samo četiri ponude su stigle do četvrtka, ali su međutim 16 ostalih ponuda stigle u poslednji čas.

Još nije poznato ime novog vlasnika žutog dijamanta, piše AP.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik