"Filip Moris" snizio cene cigareta

Bez autora
Feb 02 2012

Kompanija "Filip Moris Operejšens" objavila je danas da je snizila cene nekih cigareta, robne marke "marlboro" i "Filip Moris" za 10 dinara po paklici, kao i "Bond strit i "best eksport" za pet dinara. Nove cene stupile su na snagu 31. januara, a "Filip Moris" najnovijom cenovnom odlukom, nastavlja da se prilagođava složenim i dinamičnim tržišnim prilikama.Zbog povećanih akciza, cene cigareta većine proizvođača nedavno su poskupele, a najčešće poskupljenje iznosi deset dinara po paklici.

"Filip Moris" snizio cene cigaretaKompanija "Filip Moris Operejšens" objavila je danas da je snizila cene nekih cigareta, robne marke "marlboro" i "Filip Moris" za 10 dinara po paklici, kao i "Bond strit i "best eksport" za pet dinara.

Nove cene stupile su na snagu 31. januara, a direktor sektora korporativnih poslova kompanije Jelena Pavlović navodi da "Filip Moris" najnovijom cenovnom odlukom, "nastavlja da se prilagođava složenim i dinamičnim tržišnim prilikama".

Zbog povećanih akciza, cene cigareta većine proizvođača nedavno su poskupele, a najčešće poskupljenje iznosi deset dinara po paklici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik