FIS potvrdio da kupuje banjalučki Pevec

Bez autora
Jan 31 2012

Trgovački centar FIS iz Viteza ima ozbiljnu namjeru za kupnju imovine banjolučkog Peveca za 9,1 milijun KM, nakon što su prva dva ponuđača odustala od kupovine tog centra. Iz banjolučkog Gospodarskog suda u FIS još nije stigla ponuda te je u tom trgovačkom centru svakodnevno očekuju. FIS će pozitivno odgovoriti na ponudu za kupovinu Peveca. Kupovinom Peveca FIS namjerava dodatno da proširi trgovačku djelatnost u Banjoj Luci i zaposliti nove radnike.

FIS potvrdio da kupuje banjalučki PevecTrgovački centar FIS iz Viteza ima ozbiljnu namjeru za kupnju imovine banjolučkog Peveca za 9,1 milijun KM, nakon što su prva dva ponuđača odustala od kupovine tog centra.

Potvrdila je to Dijana Brkan, voditeljica Odjela marketinga u Trgovačkom centru FIS iz Viteza. Ona je rekla da iz banjolučkog Gospodarskog suda u FIS još nije stigla ponuda te da je u tom trgovačkom centru svakodnevno očekuju.

Ona je istaknula da će FIS pozitivno odgovoriti na ponudu za kupovinu Peveca.

"Za sada ne možemo iznositi detalje naših planova, ali sa sigurnošću možemo potvrditi da kupovinom Peveca namjeravamo dodatno proširiti našu trgovačku djelatnost u Banjoj Luci i zaposliti nove radnike", navela je Brkan.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik