Kotor dobija šoping centar

Bez autora
Mar 21 2010

Ekskluzivni Šoping centar "Kamelija" u Kotoru, na površini od 6 hiljada kvadratnih metara sa 30 poslovnih prostora različitih sadržaja, biće otvoren 14. aprila. Investicija je vrijedna oko 8 miliona eura, a trenutna vrijednost projekta je blizu 20 miliona, uzimajući u obzir postojeću lokaciju i infrastrukturu. Realizacijom ovog projekta, u kojem su svoje mjesto našli i vodeći svjetski modni brendovi, biće otvoreno 250 novih radnih mjesta. Ovaj centar imaće prizemlje i dva sprata sa parking prostorom sa 120 mjesta, kafiterijama otvorenih terasa, sa teretanom, fitnes centrom, restoranom, igraonicom, gdje će roditelji moći da ostave djecu uz nadležnost profesionalnih animatora.

Kotor dobija šoping centarEkskluzivni Šoping centar "Kamelija" u Kotoru, na površini od 6 hiljada kvadratnih metara sa 30 poslovnih prostora različitih sadržaja, biće otvoren 14. aprila, čulo se na konferenciji za novinare.

Investicija je vrijedna oko 8 miliona eura, a trenutna vrijednost projekta je blizu 20 miliona, uzimajući u obzir postojeću lokaciju i infrastrukturu, kazao je Željko Blečić, ispred kompanije "Napredak" AD-Kotor.

Realizacijom ovog projekta, u kojem su svoje mjesto našli i vodeći svjetski modni brendovi, biće otvoreno 250 novih radnih mjesta, kazala je Kristina Milić, izvršna direktorica šoping centra "Kamelija".

Ovaj centar, prenosi Skala radio, imaće prizemlje i dva sprata sa parking prostorom sa 120 mjesta, kafiterijama otvorenih terasa, sa teretanom, fitnes centrom, restoranom, igraonicom, gdje će roditelji moći da ostave djecu uz nadležnost profesionalnih animatora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik