Prve kase za samoposluživanje u Srbiji

Bez autora
Feb 21 2012

Kupci u Roda Megamarketu na Novom Beogradu od sutra će moći da koriste pogodnosti TIK TAK kasa za samousluživanje i obave plaćanja u gotovini ili svojim platnim karticama. Na samouslužnim kasama, kupac samostalno očitava kodove svih proizvoda koje je odabrao, pri tom dobija moguće popuste, i samostalno zaključuje kupovinu plaćanjem, birajući pri tom način plaćanja koji mu najviše odgovara, gotov novac ili kartice. Samouslužne TIK TAK kase nisu opremljene za plaćanje čekovima, novčanicom od 5.000 dinara i Diners karticom na odloženo plaćanje. Mercator-S je prvi trgovac u Srbiji koji je uveo samouslužne TIK-TAK kase u svoje prodajne objekte, najpre u Novom Sadu, a onda i u Beogradu. Uvođenje samouslužnih kasa je odličan primer primene informacionih tehnologija koje kupcu obezbeđuju bržu i jednostavniju kupovinu.

Prve kase za samoposluživanje u SrbijiKupci u Roda Megamarketu na Novom Beogradu od sutra će moći da koriste pogodnosti TIK TAK kasa za samousluživanje i obave plaćanja u gotovini ili svojim platnim karticama.

Kako je saopštio Mercator S, na samouslužnim kasama, kupac samostalno očitava kodove svih proizvoda koje je odabrao, pri tom dobija moguće popuste, i samostalno zaključuje kupovinu plaćanjem, birajući pri tom način plaćanja koji mu najviše odgovara, gotov novac ili kartice.

Samouslužne TIK TAK kase nisu opremljene za plaćanje čekovima, novčanicom od 5.000 dinara i Diners karticom na odloženo plaćanje.

Mercator-S je prvi trgovac u Srbiji koji je uveo samouslužne TIK-TAK kase u svoje prodajne objekte, najpre u Novom Sadu, a onda i u Beogradu. Uvođenje samouslužnih kasa je odličan primer primene informacionih tehnologija koje kupcu obezbeđuju bržu i jednostavniju kupovinu, navodi se u saopštenju.

Mercator S je saopštio da će sutra u ovom prodajnom objektu, svaka 50. kupovina na TIK TAK kasama biće gratis, dok će u četvrtak, 23. februara posetioci uz svaku 50. kupovinu dobijati poklon paket.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik