Valjevo: Niče Merkator tržni centar

Bez autora
Jan 31 2012

U Valjevu je počela izgradnja tržnog centra slovenačke kompanije Merkator, vrednog više dva miliona evra, u kome će posao dobiti 65 radnika. Objekat od oko 3.500 kvadratnih metara treba da bude gotov u maju. Ta kompanija imala je veliku podršku lokalne samouprave, koja joj je omogućila da u kratkom roku dobije potrebne dozvole za početak izgradnje. Radove na izgradnji tržnog centra Merkator ozvaničio je valjevski gradonačelnik Zoran Jakovljević i poručio kako je bilo "krajnje vreme" da Valjevo dobije prvi hipermarket. Građani će na lokaciji u širem centru Valjeva, kod nekadašnjeg Remonta, imati i parking sa 70 mesta.

Valjevo: Niče Merkator tržni centarU Valjevu je počela izgradnja tržnog centra slovenačke kompanije Merkator, vrednog više dva miliona evra, u kome će posao dobiti 65 radnika.

Objekat od oko 3.500 kvadratnih metara treba da bude gotov u maju.

Direktor investicija Merkatora za jugoistočnu Evropu Miroslav Vuković rekao je da je ta kompanija imala veliku podršku lokalne samouprave, koja joj je omogućila da u kratkom roku dobije potrebne dozvole za početak izgradnje.

Radove na izgradnji tržnog centra Merkator ozvaničio je valjevski gradonačelnik Zoran Jakovljević i poručio kako je bilo "krajnje vreme" da Valjevo dobije prvi hipermarket.

Građani će, kako je danas rečeno, na lokaciji u širem centru Valjeva, kod nekadašnjeg Remonta, imati i parking sa 70 mesta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik