Crtaju gde stignu

Bez autora
Apr 03 2011

Kompanija „Džinius“ predstavila je „mauspen M508V“ uređaj od pet i osam inča. Ovaj tablet ima mogućnost da se poveže putem ViFi i USB kabla sa notbuk ili desktop računarima. Njegova ViFi mreža radi u opsegu od 2,4GHz.To mu omogućava da se pomera bez ikakvih ometanja ili prekidanja rada. Namenjen je pre svega nastavnicima crtanja, studentima i grafičkim dizajnerima jer im omogućava da slikaju, crtaju, pišu i štampaju bez obzira gde se nalaze.

Crtaju gde stignuKompanija „Džinius“ predstavila je „mauspen M508V“ uređaj od pet i osam inča.

Ovaj tablet ima mogućnost da se poveže putem ViFi i USB kabla sa notbuk ili desktop računarima. Njegova ViFi mreža radi u opsegu od 2,4GHz. To mu omogućava da se pomera bez ikakvih ometanja ili prekidanja rada. Namenjen je pre svega nastavnicima crtanja, studentima i grafičkim dizajnerima jer im omogućava da slikaju, crtaju, pišu i štampaju bez obzira gde se nalaze.

Ovaj tablet sa LED ekranom rezolucije 1024p ima digatalnu olovku koja može da piše pod uglom do 60 stepeni, a tu su i gumica, deblje i tanje linije... Sve u zavisnosti koliko jako pritisnete olovku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik