Bauerfeind Hrvatska proizvodit će ortopedsku obuću za Bliski Istok

Bez autora
Nov 10 2011

Nakon trogodišnjih pregovora, tvrtka Bauerfeind i Albatha Grupa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, potpisali su ugovor o joint venture suradnji za područje GCC-a (Zaljevsko vijeće za suradnju). Nova tvrtka, OTB MPC LLC s početkom 2012. preuzima ekskluzivnu opskrbu ortopedskim i drugim medicinskim pomagalima svih bolnica u trima emiratima - Dubaiju, Sharjahu i Ajmanu. U Bauerfeindovoj tvornici ortopedske obuće u Antunovcu pored Osijeka tako će se proizvoditi ortopedska obuća za područje GCC-a koje uključuje Bahrein, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate. Bauerfeindova tvornica u Antunovcu se od 2002. godine bavi proizvodnjom i plasmanom proizvoda nužnih za cjelovitu ortopedsku opskrbu pacijenata. Ortopedska obuća za dijabetičare i reumatičare, dječja ortopedska obuća, specijalna obuća za ortoze te ulošci za cipele i njihove komponente osnovni su proizvodi koji nastaju u Antunovcu. Vrijednost ugovora potpisanog između Bauerfeinda i Albatha Grupe iznosi više od 4,5 milijuna kuna.

Bauerfeind Hrvatska proizvodit će ortopedsku obuću za Bliski IstokNakon trogodišnjih pregovora, tvrtka Bauerfeind i Albatha Grupa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, potpisali su ugovor o joint venture suradnji za područje GCC-a (Zaljevsko vijeće za suradnju), izvijestili su iz Bauerfeinda.

Nova tvrtka, OTB MPC LLC s početkom 2012. preuzima ekskluzivnu opskrbu ortopedskim i drugim medicinskim pomagalima svih bolnica u trima emiratima - Dubaiju, Sharjahu i Ajmanu.

U Bauerfeindovoj tvornici ortopedske obuće u Antunovcu pored Osijeka tako će se proizvoditi ortopedska obuća za područje GCC-a koje uključuje Bahrein, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate. Bauerfeindova tvornica u Antunovcu se od 2002. godine bavi proizvodnjom i plasmanom proizvoda nužnih za cjelovitu ortopedsku opskrbu pacijenata. Ortopedska obuća za dijabetičare i reumatičare, dječja ortopedska obuća, specijalna obuća za ortoze te ulošci za cipele i njihove komponente osnovni su proizvodi koji nastaju u Antunovcu.

Vrijednost ugovora potpisanog između Bauerfeinda i Albatha Grupe iznosi više od 4,5 milijuna kuna. Albatha Grupa je jedna od najvećih korporacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima s godišnjim prometom većim od 2 milijarde dolara.

''Ova suradnja produkt je višegodišnjih napora za snažnijim pozicioniranjem tvrtke Bauerfeind na izrazito zahtjevnom bliskoistočnom tržištu. S obzirom da se nalazimo u vremenu krize, moramo biti ponosni na činjenicu da će upravo ovdje u Hrvatskoj proizvoditi visokokvalitetna ortopedska obuća za čitav Arapski poluotok. Ovakav uspjeh još je jedna potvrda kvalitetnog rada Bauerfeindova tima, a veseli i činjenica da će tim Bauerfeinda Hrvatska biti zadužen za edukaciju budućih djelatnika u novoj tvrtci OTB MPC LLC'', rekao je Karl Schmidt, predsjednik Uprave Bauerfeind Adriatic, Middle East i Afrika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik