"Drvosječa" otvara poslovnice u Doboju i Brčkom

Bez autora
Nov 13 2011

Kompanija "Drvosječa" iz Sarajeva, koja se bavi sječom, aranžiranjem drveta za ogrjev, kao i transportom do adrese klijenta, od trenutka osnivanja 2005. godine bilježi konstantne poslovne uspjehe. Zadovoljstvo i povjerenje naših kupaca podsticaj su za rast naše firme - kažu u kompaniji, koja trenutno djeluje u pet poslovnih jedinica u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici i Goraždu. I pored poskupljenja ostalih energenata pa i povećenja cijena sirovine, kompanija je uspjela održati cijene ogrjevnog drveta nepromijenjenim od sredine prošle godine pa do danas. Potražnja za njihovim proizvodima ne jenjava nego, naprotiv, stalno raste, što rezultira širenjem kapaciteta i pokrivanjem sve većeg dijela BiH. U skorije vrijeme planiraju otvoriti poslovnice u Doboju i Brčko Distriktu. Duboko su uvjereni da će kvalitetom svojih usluga zadobiti povjerenje građana i u tom dijelu BiH.

"Drvosječa" otvara poslovnice u Doboju i BrčkomKompanija "Drvosječa" iz Sarajeva, koja se bavi sječom, aranžiranjem drveta za ogrjev, kao i transportom do adrese klijenta, od trenutka osnivanja 2005. godine bilježi konstantne poslovne uspjehe.

- Zadovoljstvo i povjerenje naših kupaca podsticaj su za rast naše firme - kažu u kompaniji, koja trenutno djeluje u pet poslovnih jedinica u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici i Goraždu.

I pored poskupljenja ostalih energenata pa i povećenja cijena sirovine, kompanija je uspjela održati cijene ogrjevnog drveta nepromijenjenim od sredine prošle godine pa do danas.

- Potražnja za našim proizvodima ne jenjava nego, naprotiv, stalno raste, što rezultira širenjem kapaciteta i pokrivanjem sve većeg dijela BiH. U skorije vrijeme planiramo otvoriti poslovnice u Doboju i Brčko Distriktu. Duboko smo uvjereni da ćemo kvalitetom svojih usluga zadobiti povjerenje građana i u tom dijelu BiH - poručuju iz kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik