Fidelinkini mlinovi ponovo rade

Bez autora
Nov 10 2011

Nakon skoro dve godine ponovo će se u prodavnicama Subotice, ali i celog regiona severne Bačke, naći Fidelinkino brašno. Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić potvrdio je da će brašno biti u prodaji još tokom ove nedelje, što znači da je proizvodnja, obustavljena inače zbog stečaja, ponovo pokrenuta. Vučinić, međutim, nije želeo da govori o tome ko je i na koji način preuzeo dosad blokirana Fidelinkine mlinove, mada su lokalni mediji nedavno objavili podatak da se u tom poslu, između ostalih nalazi i Jelena Jovanović, supruga poslanika Čedomira Jovanovića. Korisnici Fidelinkinih proizvoda bili su vrlo nezadovoljni nestankom brašna ovog proizvođača mlinsko-pekarskih proizvoda iz prodaje, koje je inače važilo za jedno od najkvalitetnijih na njima dostupnom tržištu.

Fidelinkini mlinovi ponovo radeNakon skoro dve godine ponovo će se u prodavnicama Subotice, ali i celog regiona severne Bačke, naći Fidelinkino brašno. Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić potvrdio je da će brašno biti u prodaji još tokom ove nedelje, što znači da je proizvodnja, obustavljena inače zbog stečaja, ponovo pokrenuta.

Vučinić, međutim, nije želeo da govori o tome ko je i na koji način preuzeo dosad blokirana Fidelinkine mlinove, mada su lokalni mediji nedavno objavili podatak da se u tom poslu, između ostalih nalazi i Jelena Jovanović, supruga poslanika Čedomira Jovanovića.

Korisnici Fidelinkinih proizvoda bili su vrlo nezadovoljni nestankom brašna ovog proizvođača mlinsko-pekarskih proizvoda iz prodaje, koje je inače važilo za jedno od najkvalitetnijih na njima dostupnom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik