Indonezija i Srbija potpisale Ugovor o izbegavanju dvostrukog oporezivanja

Bez autora
Feb 28 2011

Indonezija je velika zemlja sa rastućom ekonomijom i veoma je zainteresovana za saradnju sa Srbijom u oblasti vojne i farmaceutske industrije i poljoprivrede. Ministar spoljnih poslova u Vladi Republike Srbije Vuk Jeremić i ministar inostranih poslova Indonezije Marti Natalegava u Džakarti su potpisali Ugovor o izbegavanju dvostrukog oporezivanja. Takođe, usaglašeni su i ugovori o zaštiti investicija i o odbrani, koje će ministri potpisati u narednom periodu. Indonezija je Srbiji ponudila 20 stipendija kroz program razmene studenata. Srbija je prihvatila ovu ponudu i takođe pozvala studente iz Indonezije da dođu da studiraju u Srbiji. Tokom godine održaće se mešoviti komitet, a očekuje se i nekoliko poseta političkih i privrednih delegacija Indonezije.

Indonezija i Srbija potpisale Ugovor o izbegavanju dvostrukog oporezivanjaIndonezija je velika zemlja sa rastućom ekonomijom i veoma je zainteresovana za saradnju sa Srbijom u oblasti vojne i farmaceutske industrije i poljoprivrede.

Ministar spoljnih poslova u Vladi Republike Srbije Vuk Jeremić i ministar inostranih poslova Indonezije Marti Natalegava u Džakarti su potpisali Ugovor o izbegavanju dvostrukog oporezivanja. Takođe,  usaglašeni su i ugovori o zaštiti investicija i o odbrani, koje će ministri potpisati u narednom periodu.

Indonezija je Srbiji ponudila 20 stipendija kroz program razmene studenata. Srbija je prihvatila ovu ponudu i takođe pozvala studente iz Indonezije da dođu da studiraju u Srbiji.

Tokom godine održaće se mešoviti komitet, a očekuje se i nekoliko poseta političkih i privrednih delegacija Indonezije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik