Poslata prva pošiljka preko Post Exporta

Bez autora
Nov 17 2011

PTT Srbija danas počela da pruža novu uslugu, Post Export, namenenju malim i srednjim preduzećima, slanjem prve izvozne pošiljke iz pirotske pošte. Prvi paket težine 7,9 kilograma tepiharskog prediva poslata je u Varnu u Bugarskoj, koja je od Pirota udaljena 600 kilometara.Mala i srednja preduzeća preko te usluge mogu da izvoze proizvode po pojednostavljenoj proceduri. Za izvoz paketa težine do 30 kilograma vrednosti do 1.000 evra će biti potrebno da se popuni samo jedan elektronski dokument, preko Interneta ili u bilo kojoj pošti.

Poslata prva pošiljka preko Post ExportaPTT Srbija danas počela da pruža novu uslugu, Post Export, namenenju malim i srednjim preduzećima, slanjem prve izvozne pošiljke iz pirotske pošte.

Prvi paket težine 7,9 kilograma tepiharskog prediva poslata je u Varnu u Bugarskoj, koja je od Pirota udaljena 600 kilometara.

Mala i srednja preduzeća preko te usluge mogu da izvoze proizvode po pojednostavljenoj proceduri. Za izvoz paketa težine do 30 kilograma vrednosti do 1.000 evra će biti potrebno da se popuni samo jedan elektronski dokument, preko Interneta ili u bilo kojoj pošti.

Postoje četiri zone za isporuku paketa, a cena usluge zavisi od mesta isporuke. Isporuka paketa od 30 kilograma u zemlje SFRJ košta 5.890 dinara, a u SAD ili u Australiju 18.950 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik