Umesto Starog mlina hotel visoke kategorije

Bez autora
Nov 13 2011

Hotelska grupa Rezidor, kompanija u veoma brzom razvoju, počela je u Beogradu da gradi svoj prvi hotel sa 236 soba na mestu Starog mlina u Bulevaru Vojvode Mišića. Hotel Radison Blu prve goste primiće krajem 2013, najavljeno je iz te kompanije sa sedištem u Briselu, koja ima hotele u 64 zemlje širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Oduševljeni su što dolaze u Srbiju. To je zemlja u ubrzanom razvoju, a Beograd je živahan, dinamičan grad sa 1,7 miliona stanovnika i u tome vide potencijal vredan pažnje. Gradnje hotela i poslovne kule odmah pored, od 3.900 kvadratnih metara, poduhvatiće se austrijska firma za nekretnine Soravija grup u saradnji sa Erste bankom i Evropskom bankom za obnovu i razvoj. Unutar hotelskog kompleksa biće sačuvano i obnovljeno zdanje Starog mlina, nalaziće se i jedan restoran i bar, konferencijski centar od 600 kvadratnih metara, deo za masažu i opuštanje, veliki parking, a svih 236 soba imaće besplatan pristup brzom internetu.

Umesto Starog mlina hotel visoke kategorijeHotelska grupa Rezidor, kompanija u veoma brzom razvoju, počela je u Beogradu da gradi svoj prvi hotel sa 236 soba na mestu Starog mlina u Bulevaru Vojvode Mišića, objavljeno je danas na sajtu te kompanije.

Hotel Radison Blu prve goste primiće krajem 2013, najavljeno je iz te kompanije sa sedištem u Briselu, koja ima hotele u 64 zemlje širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

„Oduševljeni smo što dolazimo u Srbiju. To je zemlja u ubrzanom razvoju, a Beograd je živahan, dinamičan grad sa 1,7 miliona stanovnika i u tome vidimo potencijal vredan pažnje“, rekao je izvršni direktor i predsdednik Rezidora, Kurt Riter.

Gradnje hotela i poslovne kule odmah pored, od 3.900 kvadratnih metara, poduhvatiće se austrijska firma za nekretnine Soravija grup u saradnji sa Erste bankom i Evropskom bankom za obnovu i razvoj. Unutar hotelskog kompleksa biće sačuvano i obnovljeno zdanje Starog mlina, nalaziće se i jedan restoran i bar, konferencijski centar od 600 kvadratnih metara, deo za masažu i opuštanje, veliki parking, a svih 236 soba imaće besplatan pristup brzom internetu, navodi se na sajtu Rezidora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik